Country Club Place, Burlington, Residential Renovation of attached 1-storey condo, Summer 2016

 
 

Burcon completed this extensive interior renovation of an attached condominium in Country Club Place, Burlington in the summer 2016.  All floors in the basement and the entire main floor were replaced by removing the existing carpeting and under pad and laying new gorgeous walnut hard wood.  The two bathrooms were completely demolished and remodelled.  A custom walk in floor to ceiling tile and glass shower was built in the ensuite.  The kitchen was completely demolished and upgraded with gorgeous new cabinetry, quartz countertops, flooring, lighting and paint.  A new walk through pantry bar was upgraded to include a stackable washer and dryer on the main floor..

 
This was a challenging renovation and I’m very pleased with the outcome. Burcon really stuck with me through this project - problem solving with creative solutions in my laundry area, and doing a great finishing job throughout the house.
— Naheed, Burlington, ON